Tagtelte

Pris
Pris - slider
9540.395
Kategori
Kategori
Brands
Brands
Typer
Typer
Størrelser
Størrelser

Tagtelte

Tagtelte til biler er de senere år vundet frem her i Danmark og har under Corona virkelig fået et løft. Hos Outback Overland sælger vi kun tagtelte af højeste kvalitet. Det betyder, at vi går efter kendte brands, hvor tagteltene har en lang levetid og holder prisen.

Tagtelte i højeste kvalitet

Vi er selv kræsne med vores udstyr og det betyder, at vi investerer vores penge og energi på de ting, der har stor betydning for vores eventyr. Bestikket kan godt være fra IKEA, men der hvor vi skal sove (tagteltet), vores ly (markisen), vores komfur og den slags ting, skal være helt i top!

Brands som Eezi-Awn, ARB og AutoHome har lavet tagtelte i årtier og laver tagtelte, som holder i årtier og det har været vigtigt for os, da vi skulle vælge leverandører.

Hvilket tagtelt skal man vælge?

Hvilket tagtelt man så skal vælge er nok en af de ting vi vejleder aller flest kunder i. Skal man vælge et hardshell telt fra eks. AutoHome eller Cronus eller skal man vælge et soft shell tagtelt fra eks. Eezi-Awn? Og er det virkelig pengene værd at give lidt mere for et ‘brand’ eller betaler man bare for navnet?

I vores showroom vejleder vi vores kunder i at finde det helt rette tagtelt til både deres bil og deres drømme og behov. Vores oplevelse er, at man ofte har mange spørgsmål om, hvorvidt man kan bruge sit tagtelt om vinteren, hvor let det er at tage af og på bilen, hvor lang tid tagteltet tager at slå op og ned og hvad der sker når det regner. Alt det (og alle de andre spørgsmål du måtte have om tagtelte) svarer vi hellere end gerne på.

Besøg vores showroom

Vi ved, at en investering i et tagtelt kan være en stor beslutning, for hvilket telt passer egentlig til jer? Og kan det monteres på jeres bil? Og hvordan? Og hvad har man brug for, før man begiver sig afsted på første tur?

I vores showroom kan I mærke på alle de forskellige typer af telte vi har og stille lige så mange spørgsmål som I måtte have, så forsøger vi at hjælpe efter bedste evne!

Alu-Cab Contour Double Cab Canopy
Pris
Pris - slider
9540.395
Kategori
Kategori
Brands
Brands
Typer
Typer
Størrelser
Størrelser