Privatlivspolitik

Cookie- og Privatlivspolitik

Når du besøger www.outbackoverland.dk accepterer du nedenstående cookie- og privatlivspolitik og dermed at vi indsamler og behandler personoplysninger om dig i overensstemmelse med dette.

Vi har forsøgt at gøre det overskueligt at læse om, hvilke informationer vi indsamler, hvilke cookies vi benytter os af og hvad vi bruger de indsamlede oplysninger til samt hvordan vi behandler persondata.

Du kan også læse mere om, hvem der har adgang til den indsamlede data samt hvem du skal kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser mod indsamlingen eller behandlingen af dine personoplysninger.

Hvis du ikke ønsker at acceptere vores cookie- og privatlivspolitik er det muligt at siden ikke vil fungere korrekt. Det kan påvirke din brugeroplevelse og visse funktioner vil ikke være tilgængelige for dig.

  1. Hvilke oplysninger indhenter vi?

1.1. Automatisk indsamling af data

Vores webunivers er baseret på en række forskellige teknologier, der alle har til formål at sikre brugervenligheden og ikke mindst sikkerheden. Disse teknologier kan automatisk opsamle data for at tilbyde den bedst mulige løsning, enten direkte af os eller af tredjepart på vegne af os. Analyse af klikstrøms data og cookies er eksempler på dette.

Alle besøg til en digital løsning medfører, at der sendes oplysninger fra din browser til en server. Det er via analyse af disse data, at vi optimerer de digitale løsninger. Data opsamles via en tredjepart på vegne af os. Der kan opsamles data om din computer med henblik på systemadministration og interne marketingrelaterede analyser. Disse data er statistiske oplysninger om brugernes adfærd i de digitale løsninger. Eksempler på data der opsamles og analyseres:

  • Data og tidspunkt for besøg
  • De sider der besøges i webuniverset
  • IP-adressen på den besøgende
  • Oplysninger om den anvendte browser og computer
  • URL fra henvisningssted (siden, hvorfra den besøgende er kommet til vores webunivers)

Vi anvender Google Analytics som webanalyse værktøj i vores webunivers. I den forbindelse sendes webanalysedata fra vores webunivers til analyse hos den service Google udbyder. Her fungerer Google Analytics som ”databehandler” af data, som vi er ansvarlige for, og disse data må kun videregives efter aftale eller for at overholde retlige krav.

Hvis du vil vide mere om Googles fortrolighedspolitik, har de lavet en fin forklaring her: https://www.google.com/intl/da/policies/

 

Google har desuden en guide til, hvordan du, såfremt du har brug for dette, anonymiserer dine data og adfærd på nettet. Den kan findes her: https://support.google.com/analytics/answer/181881?hl=da

1.2. Oplysninger du selv afgiver

I tillæg til de oplysninger, der indsamles automatisk, behandler vi også data, som brugerne selv afgiver til os. Eksempler herpå kunne være:

  • Brug af kontaktformularer på vores hjemmeside, herunder tilmelding til nyhedsbrev
  • Oplysninger du deler med os via sociale medier
  • Oplysninger sendt på e-mail
  • Oplysninger du deler med os ifm. et køb.
  1. Cookies

2.1. Hvad er en cookie?

Cookies er små tekstfiler, der indeholder bogstaver og tal, som sættes på din computer eller anden enhed. Cookies sættes, når du besøger et websted, der bruger cookies, og de kan bruges til at holde styr på, hvilke sider du har besøgt, de kan hjælpe dig til at fortsætte, hvor du slap, eller de kan huske dine sprogindstillinger eller andre præferencer.

Hvis vi placerer cookies, bliver du informeret om anvendelsen og formålet med at indsamle data via cookies. Før vi placerer cookies på dit udstyr, beder vi om dit samtykke. Nødvendige cookies til sikring af funktionalitet og indstillinger kan dog anvendes dog uden dit samtykke.

2.2 Cookietyper og deres formål

Vi anvender følgende former for cookies:

  • Tekniske cookies:Tekniske cookies er nødvendige for, at langt de fleste hjemmesider fungerer, som de skal. De sørger også for, at du ikke hele tiden ryger af den hjemmeside, du besøger. Du kan læse mere om tekniske cookies her.
  • Statistikcookie: Optimerer design, brugervenlighed og effektiviteten af hjemmesiden. Du kan læse mere om statistisk cookiesher.
  • Markedsføringscookie: Bruges til at vise dig reklamer for produkter eller oplevelser, du tidligere har kigget på. Du kan læse mere om markedsførings cookiesher.
  • Personaliseret cookie:Bruger oplysninger til at sortere indhold, så du får vist indhold, der er relevant for dig. Du kan læse mere om personaliserede cookies her.

3.3 Slet eller slå cookies fra i browseren 

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services på internettet, du ikke kan bruge.

Alle browsere tillader, at du sletter dine cookies samlet eller enkeltvis. Hvordan du gør det afhænger af, hvilken browser du anvender. Husk, at hvis du bruger flere browsere, så skal du slette cookies på dem alle.

  1. Hvordan vil vi behandle dine oplysninger?

4.1 Formål med indsamling

Nedenstående er eksempler på anvendelse af de indsamlede oplysninger:

  • Sikring af brugervenlighed og sikkerhed.
  • Optimering af vores digitale løsninger.
  • Håndtering og besvarelse af beskeder, du selv har indtastet i vores kontaktformular
  • Mulighed for at deltage i kundeundersøgelser via digitale løsninger.
  • Arkiv over registrerede produkter og tilhørende personlige oplysninger.
  • Kommunikation i forbindelse med din relation til os som kunde.
  • Har vi dit udtrykkelige samtykke, kan vi kontakte dig via de kontaktoplysninger, som du har angivet til markedsførings-, salgs-, reklame- og analyseformål, enten postalt, digitalt eller via telefon.
  • Vi kan målrette tilbud og kampagner til den enkelte kunde ud fra adfærdshistorik og demografiske data kombineret med tredjepartsløsninger og data.

4.2 Hvem får adgang til oplysningerne?

Dine oplysninger vil blive behandlet af medarbejdere i Summerbird til de formål, som er anført i pkt. 2 ovenfor.

4.3 Øvrig information om behandlingen

Dine oplysninger vil på intet tidspunkt blive overført til lande udenfor EU, og vil derfor til enhver tid være beskyttet af EU’s regler om beskyttelse af personoplysninger.

  1. Hvor lang tid opbevarer vi oplysninger om dig?

5.1 Personoplysninger gemmes i 5 år plus indeværende år efter afslutningen af dit kundeforhold hos os. 

  1. Dine rettigheder

6.1 I forbindelse med, at vi behandler dine oplysninger har du følgende rettigheder:

6.2 Du kan på begæring få indsigt i hvilke oplysninger Outback Overland behandler om dig.

6.3 Du kan til enhver tid anmode om at Outback Overland korrigerer eller sletter visse typer af oplysning

6.4 Føler du ikke, at dine informationer er blevet behandlet korrekt, kan du indgive klage til Datatilsynet på datatilsynet.dk

  1. Sikkerhed

7.1 Ifølge de persondataretlige regler skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

7.2 Kontakt

  • Skulle du have spørgsmål til dele af politikken er du meget velkommen til at kontakte os på hello@outbackcompany.dk.
  • Vi forbeholder os retten til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Vi retter henvendelse til dig i tilfælde af væsentlige ændringer i form af en synlig meddelelse på vores websites eller e-mail.
  1. Version

8.1 Denne privatlivspolitik er senest ændret d. 23-01-2021

Ejer- og kontaktoplysninger

Hjemmesiden Outback Overland er ejet og drevet af:

Outback Company ApS
Stationsvej 4
4621 Gadstrup

CVR-nr. 20666893
Etablerings år: 1998

Vi kan kontaktes indenfor vores åbningstider, som er mandag – fredag kl. 09:00 – 15:00 på Tlf. +45 4025 6202 eller e-mail: hello@outbackoverland.dk

Scroll til toppen