Markiser

Pris
Pris - slider
37512.695
Kategori
Kategori
Brands
Brands
Størrelser
Størrelser

Markiser

Markiser til din bil er den perfekte makker hvad end du har et tagtelt eller ej. Særligt på de nordiske breddegrader har vi faktisk svært ved at se, hvordan vi skulle tage afsted uden. Markisen giver os nemlig både ly for regn, slud, vind og sol og et sted at fortrække til når duggen falder og dermed længere aftner at nyde naturen i.

Hvilken markise skal du vælge?

Et cirka lige så svært spørgsmål, som hvilket tagtelt du skal vælge… Det kommer nemlig helt an på både din bil og dine behov.

Vi har selv lige nu en 270 graders markise fra Eezi-Awn på vores Land Cruiser. 270 graders markiserne fås fra både Eezi-Awn og Rhino Rack og giver dig muligheden for at få “tag” over hovedet på 2 sider af bilen. Hvis man som os har køkkenet bygget ind i bagenden af bilen er det virkelig fedt at have en markise der dækker der også. Siderne som fås til 270 graders markisen gør, at vi kan skabe et rum, som inkluderer køkkenet.

De fleste markiser vi sælger er dog de “almindelige”, som du måske også kender fra autocampere og campingvogne. Nogle markiser rulles ud med håndsving, andre rulles ud og ind som en rullepølse og andre igen har to arme, som svinger ud og skaber markisen. Hvilken du skal vælge her kommer helt an på, hvor nemt det skal være, om du skal kunne sætte den op alene og om det skal være muligt at få sider til markisen.

Med andre ord, så er der mange forskellige muligheder og vi har de fleste modeller i vores showroom, mens vi gerne skaffer modeller, som du måske har fået et godt øje til fra hhv. ARB, Rhino Rack og Eezi-Awn.

Besøg vores showroom

Vi ved, at en investering i et tagtelt kan være en stor beslutning, for hvilket telt passer egentlig til jer? Og kan det monteres på jeres bil? Og hvordan? Og hvad har man brug for, før man begiver sig afsted på første tur?

I vores showroom kan I mærke på alle de forskellige typer af telte vi har og stille lige så mange spørgsmål som I måtte have, så forsøger vi at hjælpe efter bedste evne!

Alu-Cab Contour Double Cab Canopy
Pris
Pris - slider
37512.695
Kategori
Kategori
Brands
Brands
Størrelser
Størrelser