Om os

Hvem er vi?

Vi (Kristine og Kasper) er to eventyrtosser, der elsker at tage ud i verden med omveje og afstikkere som en del af målet for vores tur. Vi arbejder og lever efter devisen, at vi skal gøre skøre ting sammen. 

Vi mødte hinanden ved, at vi begge har levet af at bygge og afvikle festivaller. Så skøre køretøjer, fysisk aktivitet og at sove i telt med mange lyde omkring os, har været et levevilkår for os igennem de sidste mange somre. 

‘Vi fikser det!’ er igennem årene både blevet vores families slogan, og samtidigt noget vi begge er kendt for professionelt. 

Hvorfor har vi startet Outback Overland?

I 2019 købte vi Kaspers fars fine Lande Rover 90″, som han selv fik af sin far i 1994. Kaspers far har selv bygget de kasser og tagteltet, der sidder på bilen. Han har i øvrigt rejst på det meste af kontinentet i den lille bil. Bilen er nu blevet vores, og vi ELSKER den og den frihed den giver os.

Da Corona ramte Danmark i 2020 stod Kaspers firma, som lever af at lave festivaler pludselig helt stille – og vi havde tid til at stoppe op og tænker over, hvilke muligheder det gav os.

Kristine lever af at hjælpe virksomheder med deres sociale medier, og Kasper er en jack-of-all-trades, der kan fikse og bygge det meste. Sammen har vi en passion for overlanding, som vi nu har gjort til vores levevej.

Vi tror, at vi alle fremover i højere grad skal rejse og opleve verden på en ny og mere bæredygtig måde. Vi håber, at vi med Outback Overland kan inspirere flere mennesker til at tage ud og opleve naturen med et tagtelt på ryggen. 

Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde det tagtelt og det udstyr, som passer til præcis dit eventyr.

Kom forbi og se udvalget

Inden du investerer i et tagtelt, kan det være rart at se og mærke, hvordan kvalitet, madrasser, lynlåse mv. egentlig er. Derfor har vi skabt Danmarks største showroom når det kommer til tagtelte, markiser og andet overland udstyr. Du kan opleve masser af forskellige modeller og finde lige præcis det telt der passer til dig! 

Vi hjælper og vejleder dig fra den første overvejelser og til du kører ud af indkørslen med tagtelt på taget. 

Roofnest Overland 2

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Find vores showroom