Køleskabe

Pris
Pris - slider
1.79910.399
Kategori
Kategori
Brands
Brands

Køleskabe

Skal man have et køleskab med på tur? Det ærlige svar er selvfølgelig, at nej, det behøver man helt bestemt ikke. MEN, køleskabe er altså en af de ting, som virkelig hæver din tur fra okay til fantastisk og hus Outback Overland forhandler vi kun køleskabe i den bedste kvalitet, så du er sikker på at de holder mange år frem i tiden.

Kobler du køleskabet med vores slides fra enten Alu-Box eller Gobi-X så har man altså noget nær det perfekte set-up til både korte og lange ture.

Hvilket køleskab skal jeg vælge? 

Vores erfaring er, at vores kunder vælger så stort et køleskab som der er plads til i deres bil. Vi har selv et SnoMaster køleskab på 56 liter i vores bil. Det er lavet med to rum, så man kan vælge frys/køl seperat for rummene. Det betyder, at vi kan køre 10 dage til Norge og have det meste kød med i fryseren. Når fryseren er tom indstiller vi den til køl og på den måde kører vi ikke med uudnyttet plads.

Når vi kører afsted på rally i VW Multivan, så står der et 25 liters køleskab fra Dometic i bilen. Det køleskab har i den grad stået sin “off-Road” test på turen Gadstrup-Dakar-Gadstrup…

I sidste ende handler valget af køleskab tit som et mix mellem hvor meget køleplads du egentlig har brug for og hvor meget plads du har i din bil. Så frem med målebåndet og tjek, hvor meget (eller lidt) du kan have med på tur

Besøg vores showroom

Vi ved, at en investering i et tagtelt kan være en stor beslutning, for hvilket telt passer egentlig til jer? Og kan det monteres på jeres bil? Og hvordan? Og hvad har man brug for, før man begiver sig afsted på første tur?

I vores showroom kan I mærke på alle de forskellige typer af telte vi har og stille lige så mange spørgsmål som I måtte have, så forsøger vi at hjælpe efter bedste evne!

Alu-Cab Contour Double Cab Canopy
Pris
Pris - slider
1.79910.399
Kategori
Kategori
Brands
Brands