Opbevaring

Pris
Pris - slider
2104.000
Kategori
Kategori
Brands
Brands

Opbevaring

Når man rejser med bilen som base bliver organisering pludselig meget vigtigt, hvis ikke man helt skal miste overblikket over, hvad man har med og hvor alting er. Da vi overvejede hvilke produkter vi gerne ville tilbyde til opbevaring var der slet ingen tvivl om, at vi gerne ville have det danske brand AluBox på hylderne.

AluBox er et dansk brand, specialiseret i aluminiumskasser og de tilbyder en bred vifte af standardkassestørrelser til kunder over hele verden, bl.a. til brug i forsvaret, industri, redningstjenester, transport og fritidsbrug.

Hvorfor skal man vælge en AluBox?

Vi er på ingen måde blinde for, at en AluBox kan være en stor investering for mange! Når det er sagt, så har man her en kasse, der holder en livstid. Søren, som ejer AluBox sammen med sin far, har netop haft en kasse sendt til Canada for at blive angrebet af 3 grizzlybjørne (det lyder vildt, men er rigtig nok!). Kassen har fået nogle buler, men er stadig intakt og kan nu blære sig af at være ‘bear-proof’.

Vi har selv brugt kasserne i årevis og har kasser, som har været med Kasper 10 gange i Afrika og køre rally og nærmest ser nye ud.

Tilbehør gør kasserne endnu mere anvendelige.

Fordelen ved kasser fra AluBox er også den fine indretning, som du kan købe til dem. RummX skummet er nyeste skud på stammen og gør at du kan tilpasse din kasse til lige præcis det du skal have i den.

De smarte opbevaringsposer passer perfekt ned i kasserne og med deres klare låg gør det det super nemt at holde styr på, hvad du har hvor. Vi bruger også poserne til at pakke vores tøj i, til at pakke hundens foder i på lange ture, til tørvarer og alt muligt andet, hvor vi gerne vil have pakket tingene seperat, men stadig have en overskuelig måde at se, hvad der er i hvilke pakkeposer.

Besøg vores showroom

Vi ved, at en investering i et tagtelt kan være en stor beslutning, for hvilket telt passer egentlig til jer? Og kan det monteres på jeres bil? Og hvordan? Og hvad har man brug for, før man begiver sig afsted på første tur?

I vores showroom kan I mærke på alle de forskellige typer af telte vi har og stille lige så mange spørgsmål som I måtte have, så forsøger vi at hjælpe efter bedste evne!

Alu-Cab Contour Double Cab Canopy
Pris
Pris - slider
2104.000
Kategori
Kategori
Brands
Brands