Camp Grej

Pris
Pris - slider
2010.399
Kategori
Kategori
Brands
Brands

Camp Grej

Der er ingen tvivl om, at overlanding er (eller i hvert fald kan være) en udstyrssport, men da vi startede Outback Overland var vi godt klar over, at vi ikke skulle have et KÆMPE sortiment af camping udstyr. Samtidig vidste vi også, at vi gerne ville forhandle lige præcis de ting man har brug for når man tager på tur. -og at alt det overland udstyr vi forhandler er god kvalitet og noget der holder i mange år!

Derfor har vi også valgt mærker fra øverste hylde og alle produkter er blevet grundigt testet inden de får lov til at komme ind i butikken. Eks. har vi fundet GoVino glassene på Copenhell, hvor de blev udsat for 4 dages opvaske en industriopvasker. Kan de holde til det, kan de også holde til en overland tur eller 100 og så må de godt komme i overland udstyrs kategorien.

Hvilket udstyr skal du have?

Vi anbefaler aldrig, at du går ud og investerer en halv milliard i nyt overland udstyr første gang I skal på tur! Se i stedet hvad du har derhjemme der kan bruges og start med det. Du kan jo tage udgangspunkt i vores pakkeliste hvis du skal have lidt inspiration til, hvad der skal kastes ind i bilen inden I drøner ud på eventyr. Vi kører dog aldrig nogen steder uden vores JetBoil, kaffekopper og en solid omgang kaffe 🙂

Besøg vores showroom

Vi ved, at en investering i et tagtelt kan være en stor beslutning, for hvilket telt passer egentlig til jer? Og kan det monteres på jeres bil? Og hvordan? Og hvad har man brug for, før man begiver sig afsted på første tur?

I vores showroom kan I mærke på alle de forskellige typer af telte vi har og stille lige så mange spørgsmål som I måtte have, så forsøger vi at hjælpe efter bedste evne!

Alu-Cab Contour Double Cab Canopy
Pris
Pris - slider
2010.399
Kategori
Kategori
Brands
Brands