James Baroud Discovery XL – Hvid

BEMÆRK: TAGTELTET ER EN BESTILLINGSVARE. Kontakt os for information om leveringstid inden du bestiller!

Portugisiske James Baroud laver fantastisk hardshell telte, hvor kvaliteten er i top og vægten på teltene er lave, hvilket gør, at de fleste biler kan bære et James Baroud tagtelt.

Discovery tagteltet er perfekt for dem, der gerne vil ud og opleve naturen med et tagtelt, men hvor det er vigtigt at teltet kan slås hurtigt op og ned igen. Denne type af tagtelte kaldes også “muslinge-telte” fordi de er hængslet i den ene ende og dermed åbner i et V. Det giver en lidt mindre rumfornemmelse end eksempelvis SPACE teltet, men er helt perfekt, hvis du eks. er solorejsende eller går på jagt, hvor det er vigtigt at teltet hurtigt og nemt pakkes sammen af 1 person.

Teltet har masser af plads indvendig, så du nemt kan efterlade sengetøj i tagteltet når I slår det sammen og kører videre. Nettet i loftet er super praktisk til at opbevare dit tøj mens du sover.

25.399,00 kr.

DISCOVERY tagteltet fra James Baroud er et hardshell tagtelt i særklasse! Kvaliteten er i top og der er tænkt over de mindste detaljer – fra man åbner tagteltet, hvor haspen er beskyttet, så den ikke kan åbnes ved en fejl, og til man lægger sig i sengen og tænder for lyset, som senere på natten kan bruges som lygte når man skal op og tisse (for dem der er kommet i den alder…). DISCOVERY tagteltet er et såkaldt ‘muslinge-telt’, hvilket betyder, at det er hængslet i den ene ende og derfor åbner som et V.

Alle James Barouds tagtelte er konstrueret sådan, at kanvasen er fastgjort på skallen ved hjælpe af en kater, som gør teltet fuldstændig regntæt. Samtidig sikrer denne konstruktion, at skulle du lave en skade på stoffet, kan det skiftes uden at skulle skifte hele teltet ud.

Indvendigt er teltet udstyret med en toplækker madras, en genopladelig lampe, som kan tages med og bruges som lommelygte, et net i taget, som giver dig nem opbevaring af tøj, lækre opbevaringslommer i den ene ende til telefoner mv. og ikke mindst en fane i taget, som sikrer luft og mindsker kondens. Fanen har en solcelle på toppen af teltet, som forsyner den med strøm.

Det er muligt at tilkøbe en kondensmadras på 1 eller 2 cm. Kondensmadrassen har 2 store fordele: 1) den modvirker kondens i teltet og 2) den øger komforten på madrassen, særligt, hvis man vælger modellen på 2 cm.

DISCOVERY tagteltet kommer med en stige, som kan justeres efter bilens højde og er behagelig at gå på. Stigen har sin egen pakkepose, så den nemt kan pakkes ind i teltet uden at sengetøjet (som du selvfølgelig også efterlader i tagteltet når du kører) bliver fyldt med mudder.

SPECIFIKATIONER

 • Åben: B160 x L224 x H43/145 cm
 • Lukket: B160 x L224 x H33,5 cm
 • Indvendige liggemål: 158 x 220 cm
 • Kapacitet: 3 personer
 • Vægt: 68 kg
 • Justerbar stige (max 244 cm), som kommer i seperat pose for nem (og mudderfri) opbevaring i teltet
 • Madras i høj densitet sikrer en fantastisk ligge komfort.
 • Indvendig fane i teltet, med indbygget solcelle som energikilde
 • Masser af opbevaring med smarte lommer
 • Indvendigt lys, som er genopladeligt og kan fjernes fra teltet og bruges som lommelygte
 • Indvendig opbevaring med net i loftet
Vægt 80 kg
Størrelse 250 × 80 × 50 cm

Andre kigger også på

Translate »
Scroll to Top