James Baroud

James Baroud

James Baroud var ikke tilfreds med de tagtelte, som var tilgængelige på markedet og begyndte derfor at udvikle sine egne hardshell tagtelte for mere end 20 år siden.

James Baroud-brandet har siden sin start stået for innovative og praktiske løsninger. Det at folkene bag virksomheden jævntligt bruger deres produkter (og udsætter dem for udfordrende terræner og vejrforohold) betyder, at de hele tiden udvikler og optimerer på produkterne. Det sikrer dig den højeste kvalitet og de fedeste tagtelte og markiser.

Steve Jobs har sagt, at den største ros er når andre kopierer en og mange af de innovationer, designfunktioner og konstruktionsdetaljer du finder på et James Baroud, bliver da også ofte adopteret af konkurrenterne;)

James Baroud, der har base og produktionsfaciliteter i Portugal, producerer i dag udelukkende tagtelte, markiser og tilbehør.

Besøg vores showroom

Vi ved, at en investering i et tagtelt kan være en stor beslutning, for hvilket telt passer egentlig til jer? Og kan det monteres på jeres bil? Og hvordan? Og hvad har man brug for, før man begiver sig afsted på første tur?

I vores showroom kan I mærke på alle de forskellige typer af telte vi har, kravle op i dem og ellers stille alle de spørgsmål I måtte have – så forsøger vi, efter bedste evne at besvare dem. 


RING I DAG OG FÅ EN AFTALE OM EN FREMVISNING
– VI TILPASSER OS TIL DIN TID!

Filtrer efter pris

Translate »
Scroll to Top