SnoMaster

Pris
Pris - slider
6.7958.695
Kategori
Kategori

SnoMaster

SnoMaster er en af verdens førende producenter af køle- og frysesystemer. SnoMaster er kendt for deres holdbarhed og effektivitet, og de er designet til at klare krævende forhold og længere ture – med andre ord: perfekt til overlanding

SnoMaster køleskabe er også kendt for deres avancerede teknologi og innovative funktioner, såsom automatisk temperaturstyring, lavt strømforbrug og robuste konstruktioner.

SnoMaster har etableret sig som en af de mest pålidelige og innovative producenter af køle- og frysesystemer i verden, og deres produktlinje fortsætter med at imponere professionelle og fritidsbrugere overalt.

Besøg vores showroom

Vi ved, at en investering i et tagtelt kan være en stor beslutning, for hvilket telt passer egentlig til jer? Og kan det monteres på jeres bil? Og hvordan? Og hvad har man brug for, før man begiver sig afsted på første tur?

I vores showroom kan I mærke på alle de forskellige typer af telte vi har og stille lige så mange spørgsmål som I måtte have, så forsøger vi at hjælpe efter bedste evne!

Alu-Cab Contour Double Cab Canopy
Pris
Pris - slider
6.7958.695
Kategori
Kategori