Front Runner

Pris
Pris - slider
20016.060
Kategori
Kategori

Front Runner

Legenden siger, at Front Runner blev undfanget mellem en 1988 Land Cruiser 70 og en 1992 Mercedes G-Wagen i Botswana, omkring et lejrbål, nær en majestætisk Baobab, blandt elefantspor, af en håndfuld venner fra Sydafrika med baggrund i ingeniørvidenskab, design, fremstilling og off-road racing. Efter at have lidt under adskillige udstyrsfejl på deres ekspeditioner rundt om i verden, besluttede de sig for at tage deres fælles passion for køretøjsbaserede eventyrrejser og opfinde nyt, smart gear og bygge det stærkere end … ja, som de sagde det, “stærkere end elefanterne ved vandhullet 1 klik over.”

Og lige sådan, før månen gav efter for solen, blev vi født.

Med den opslidende afrikanske busk som testområde fokuserede vi hos Front Runner på en hård kærlighedstilgang til at udvikle produkter. Med begge fødder vendt mod fremtiden og lidt sentimentalt for middelmådige ideer fra fortiden – blev almindelige tilgange til produktdesign af terrængående køretøjer hurtigt forkastet til fordel for innovation, nye materialer og overlegen fremstillingspraksis.

I dag har vores produkter et velfortjent ry (hvis vi ikke selv siger det) for kvalitet, intelligent design og holdbarhed. Vores produktionsanlæg lige uden for Johannesburg, Sydafrika, har intern laserskæring, bukning og pulverbelægning. Vores CAD-designede produkter af et team af ingeniører og bygget af dygtige håndværkere i vores ISO-9001: 2015 Certificerede fabrik.

Vores tagbøjler, vandtanke, telte, markiser, skuffesystemer og campingtilbehør nydes, bruges og misbruges over hele verden af afslappede campister, FN, overlanders, ngo’er, udendørsentusiaster og ekstreme atleter.

Det er vores oprindelseshistorie. Del det med dine venner og familie. Omkring et lejrbål. Og for fuld effekt skal du sørge for, at du sidder i vores stole ved vores telte med vores tagbøjler på dine køretøjer. Siger det bare…

Besøg vores showroom

Vi ved, at en investering i et tagtelt kan være en stor beslutning, for hvilket telt passer egentlig til jer? Og kan det monteres på jeres bil? Og hvordan? Og hvad har man brug for, før man begiver sig afsted på første tur?

I vores showroom kan I mærke på alle de forskellige typer af telte vi har og stille lige så mange spørgsmål som I måtte have, så forsøger vi at hjælpe efter bedste evne!

Alu-Cab Contour Double Cab Canopy
Pris
Pris - slider
20016.060
Kategori
Kategori