Eezi-Awn

Pris
Pris - slider
9540.395
Kategori
Kategori

Eezi-Awn

Selv om navnet af og til forårsager et lille fnis i vores showroom, så har Eezi-Awn altså ikke noget med Team EasyOn at gøre;)
Eezi-Awn er derimod en sydafrikansk baseret virksomhed, der i knap 40 år har specialiseret sig i højkvalitets tagtelte, markiser og tagbøjler. Med årtiers erfaring fra alle større kontinenter, tåler Eezi-Awn produkter de mest ekstreme elementer. Fra frysende -45°C nær det arktiske hav til den kvælende varme på mere end 50°C i Sahara og Mellemamerika, har Eezi-Awn konsekvent overgået konkurrenterne. Det er et brand, som på ingen områder går på kompromis med kvaliteten og som til stadighed udvikler og innoverer sine produkter.
Alle Eezi-Awns produkter er produceret lokalt på deres fabrik i Sydafrika med fokus på arbejdsforhold, kvalitet og innovation.

Besøg vores showroom

Vi ved, at en investering i et tagtelt kan være en stor beslutning, for hvilket telt passer egentlig til jer? Og kan det monteres på jeres bil? Og hvordan? Og hvad har man brug for, før man begiver sig afsted på første tur?

I vores showroom kan I mærke på alle de forskellige typer af telte vi har og stille lige så mange spørgsmål som I måtte have, så forsøger vi at hjælpe efter bedste evne!

Alu-Cab Contour Double Cab Canopy
Pris
Pris - slider
9540.395
Kategori
Kategori