Dometic

Pris
Pris - slider
19919.899
Kategori
Kategori

Dometic

Millioner af mennesker over hele verden bruger Dometic-produkter i deres arbejdsliv. Det er virksomhedsejere, iværksættere og specialister inden for brancher som f.eks. hotel- og restaurationsbranchen, mobil levering, sundhedssektoren, bilindustrien og marineindustrien. Selv om deres arbejde er forskelligt, stræber de alle efter det bedste af det bedste.

Dometic udvikler innovative produkter, der har vundet priser for deres design og funktionalitet. Men den tillid, vi har opnået hos vores professionelle brugere, er vores største præstation. Vi mener, at teknologien skal udvikles for at forbedre dit arbejdsliv. Vores produkter skiller sig ud, men de føles altid som en naturlig del af din arbejdsdag.

Dometic producerer køle- og frysesystemer til outdoor livet i hele verden. Deres køleskabe er kendt for deres pålidelighed og høje ydeevne, og de er designet til at opretholde en konstant temperatur, selv under krævende forhold.

Dometic køleskabe er designet til at opfylde kravene fra både professionelle og fritidsbrugere, og deres omfattende produktlinje sikrer, at der er et køleskab til enhver applikation. Uanset om du er på campingtur, på en bådtur eller på langtur i en autocamper, vil Dometic køleskabe holde dine fødevarer og drikkevarer friske og kolde, mens du er på farten.

Besøg vores showroom

Vi ved, at en investering i et tagtelt kan være en stor beslutning, for hvilket telt passer egentlig til jer? Og kan det monteres på jeres bil? Og hvordan? Og hvad har man brug for, før man begiver sig afsted på første tur?

I vores showroom kan I mærke på alle de forskellige typer af telte vi har og stille lige så mange spørgsmål som I måtte have, så forsøger vi at hjælpe efter bedste evne!

Alu-Cab Contour Double Cab Canopy
Pris
Pris - slider
19919.899
Kategori
Kategori