Alu-Cab

Pris
Pris - slider
8537.895
Kategori
Kategori

Alu-Cab

Med udgangspunkt i egne rejseoplevelser startede Jeremy i 2000 Alu-Cab. Han vidste at plads og vægt var de to største udfordringer for enhver overlander og med det i baghovedet udviklede Alu-Cab den første aluminiums markise nogensinde – specielt tiltænkt overlandere.
Men Alu-Cab stoppede ikke der! Virksomheden har siden starten været banebrydende i forhold til at udvikle nye innovative produkter til overlanding fra deres tagtelte, over camper conversions og til hard-tops til pick-ups. Alt produceret med en dedikation til detaljer og kvalitet og ikke mindst med et kæmpe stort hjerte for overlanding og hvordan den “perfekte” overlanding bil ser ud.
Alu-Cab er i dag et af verdens førende producenter af højkvalitets tagtelte og markiser, men alt er stadig produceret på deres fabrikker i Sydafrika, hvor kvalitetskontrol, arbejdsforhold og passion er i højsædet.

Besøg vores showroom

Vi ved, at en investering i et tagtelt kan være en stor beslutning, for hvilket telt passer egentlig til jer? Og kan det monteres på jeres bil? Og hvordan? Og hvad har man brug for, før man begiver sig afsted på første tur?

I vores showroom kan I mærke på alle de forskellige typer af telte vi har og stille lige så mange spørgsmål som I måtte have, så forsøger vi at hjælpe efter bedste evne!

Alu-Cab Contour Double Cab Canopy
Pris
Pris - slider
8537.895
Kategori
Kategori