Prøv et tagtelt

Det at investere i et tagtelt kan være en stor beslutning. For er det egentlig en ferieform, der passer dig og din familie? 

Derfor I har hos os mulighed for at prøve et tagtelt i 3 dage. På den måde kan I ‘teste’ teltet, inden I eventuelt beslutter jer for at købe et tagtelt. Er I bare 10% så begejstret for tagtelte, som vi er, så er vi slet ikke i tvivl om, at I vil elske den frihed, som I får ved at holde ferie med et tagtelt. 

Ring gerne og tag en snak med os om, hvilket tagtelt I overvejer. Så hjælper vi dig med at finde den model, der passer til lige præcis dig og din familie. 

Du kan under hvert tagtelt booke en 3 dages testtur. Det koster 1500 kr. og hvis du efterfølgende beslutter du dig for at købe et tagtelt hos os, så trækker vi selvfølgelig lejeprisen fra dit køb. 

“For os er det at holde fri lig med frihed, at være aktiv i naturen og tæt på den, men lidt luksus er heller ikke af vejen. Intet giver os mere frihed end et tagtelt. Der er ikke langt fra tanke til handling. Det er hurtigt at montere på bilen og så er vi afsted – om det er for en enkelt overnatning eller en længere ferie. Vi kan komme helt tæt på naturen og samtidig have den luksus at sove på en rigtig madras med sin egen dyne og pude. Vi elsker det. Med et tagtelt kan vi tage hvorhen vi ønsker og hvor eventyret venter…”

Ulrik & Johanne

Scroll til toppen