RoofNest

RoofNest

RoofNest er et amerikansk tagtelts brand, grundlagt af Tim Nicklas som selv er en outdoor/tagtelts entusiast og derfor stiller de højeste krav til de produkter han udvikler. Tagteltene er lavet af en høj kvalitets plastikskal med en af de tykkeste madrasser på markedet for denne type hybrid tagtelt – og eftersom et tagtelt jo basalt set er en seng er det ikke en egenskab man skal undervurdere!

RoofNest fokuserer på hardshell tagtelt og har en bred variation af forskellige typer af telte – også bredere end dem vi viser her på shoppen. Har du forelsket dig i et andet tagtelt fra RoofNest end vi har her, skal du blot kontakte os, så forsøger vi at skaffe vi det hjem til dig.

Besøg vores showroom

Vi ved, at en investering i et tagtelt kan være en stor beslutning, for hvilket telt passer egentlig til jer? Og kan det monteres på jeres bil? Og hvordan? Og hvad har man brug for, før man begiver sig afsted på første tur?

I vores showroom kan I mærke på alle de forskellige typer af telte vi har, kravle op i dem og ellers stille alle de spørgsmål I måtte have – så forsøger vi, efter bedste evne at besvare dem. 


RING I DAG OG FÅ EN AFTALE OM EN FREMVISNING
– VI TILPASSER OS TIL DIN TID!

Filtrer efter pris

Translate »
Scroll to Top