Alubox – 20 liter

Alubox er en solid og stærk kasse meget velegnet til dit overland setup. Har du et roofrack kan du spænde kassen på her og være sikker på, at dine ting stadig er uskadte, når du når frem – selv i det danske vejr.

AluBox er et dansk brand, specialiseret i aluminiumskasser og tilbyder en bred vifte af standardkassestørrelser til kunder over hele verden til brug i forsvar, industri, redningstjenester, transport og fritidsbrug. Deres produkter sikrer sikker transport og opbevaring af værdigenstande, skrøbelige genstande og følsomt udstyr.

BEMÆRK, AT DETTE ER EN BESTILLINGSVARE!

Kontakt os for mere information omkring leveringstider

1.550,00 kr.

AluBox er specialiseret i aluminiumskasser og tilbyder en bred vifte af standardkassestørrelser til kunder over hele verden til brug i forsvar, industri, redningstjenester, transport og fritidsbrug. Deres produkter sikrer sikker transport og opbevaring af værdigenstande, skrøbelige genstande og følsomt udstyr.

Alle kasser kan monteres med traditionelt skum, ideel til transport af udstyr, mad og drikke. Det er kombinationen af ​​en præcisionsbøjet aluminiumribbet væg med en ekstruderet bund og overkant og et låg beskyttet af kraftige aluminiumshjørner. Støv- og vandafvisende og stabelbar. Til opbevaring i eller uden for dit køretøj.

Kasserne opfylder IP 54 standard. AluBoxes er lavet af EN AW-5754 (AlMg3) og er 1 mm tykke i alle størrelser. Denne aluminium er et mellemstyrkemateriale, ikke-hærdende legering, høj korrosionsbestandighed mod havvand og industriforurenede atmosfærer. Det er meget brugt i fødevare- og kemiindustrien, køretøjskonstruktion, skibsbygning, arkitektur og indretningsdesign.

SPECIFIKATIONER

  • Udvendige mål:  39 x 29 x 20 cm
  • Indvendige mål:  36 x 26 x 18 cm
  • Vægt 2,8 kg
  • 1/8 pallemål
Vægt 2,8 kg
Størrelse 39 × 29 × 20 cm

Andre har købt

Translate »
Scroll to Top