Dometic

Dometic

Millioner af mennesker over hele verden bruger Dometic-produkter i deres arbejdsliv. Det er virksomhedsejere, iværksættere og specialister inden for brancher som f.eks. hotel- og restaurationsbranchen, mobil levering, sundhedssektoren, bilindustrien og marineindustrien. Selv om deres arbejde er forskelligt, stræber de alle efter det bedste af det bedste.
Dometic udvikler innovative produkter, der har vundet priser for deres design og funktionalitet. Men den tillid, vi har opnået hos vores professionelle brugere, er vores største præstation. Vi mener, at teknologien skal udvikles for at forbedre dit arbejdsliv. Vores produkter skiller sig ud, men de føles altid som en naturlig del af din arbejdsdag.

Besøg vores showroom

Vi ved, at en investering i et tagtelt kan være en stor beslutning, for hvilket telt passer egentlig til jer? Og kan det monteres på jeres bil? Og hvordan? Og hvad har man brug for, før man begiver sig afsted på første tur?

I vores showroom kan I mærke på alle de forskellige typer af telte vi har, kravle op i dem og ellers stille alle de spørgsmål I måtte have – så forsøger vi, efter bedste evne at besvare dem. 


RING I DAG OG FÅ EN AFTALE OM EN FREMVISNING
– VI TILPASSER OS TIL DIN TID!

Filtrer efter pris

Translate »
Scroll to Top