Winnerwell bålfad large

Bålfadet fra Winnerwell i Large er både et uhyre robust, kompakt og transportabelt bålfad, som nemt og hurtigt gøres klar til brug. Enten på turene i det fri eller hjemme på terrassen.

Brug det som klassisk bålfad eller i kombination med den todelte grillrist, Grate for Large Flat Firepit, så bøfferne kan steges og grøntsagerne tilberedes, medens de dansende flammer nydes i bunden af bålfadet.

899,00 kr.

Ikke på lager

Winnerwell Large Flat Firepit er foldbart, så det fylder mindst muligt under transport, og det leveres med en robust støtte, som ligeledes kan foldes helt fladt for nem opbevaring, transport og rengøring uden løse dele, der kan blive væk.

Large Flat Firepit vejer 4,1 kg. og måler 41,8 x 41,8 x 16,5 cm, når det er udfoldet og klar til brug. Det er fremstillet af rustfrit AISI304 stål, som ikke ruster eller korroderer, men som allerede efter første optænding vil begynde at opbygge den smukke patinafarve.

Dette ekstra hårde stål modstår også højere temperaturer end det bløde stål, hvilket gør det muligt at anvende et tyndere og dermed lettere materiale til bålfadet.

Bålfadet er godkendt og testet til en belastning op til 10 kg, så smid bare godt med kød på grillristen!

Vægt 9,5 kg
Størrelse 75 × 40 × 8 cm

Andre har købt

Translate »
Scroll to Top