-14%

Uquip Three Sixty stol

Dette er en udstillingsmodel. Stolene har stået i vores showroom, men udgår af sortiment og sælges derfor til nedsat pris.

Three Sixty stolen fra Uquip kommer i en praktisk lille pakkepose så du nemt kan tage den med på picknic’s, vandreture, ture til parken eller hvor dit eventyr nu ellers tager dig hen.

Stolen er super nem og hurtig at samle og med en maxkapacitet på 150 kg. kan du sidde komfortabelt de fleste steder.

595,00 kr.

Ikke på lager

Når man rejser med sin bil har man (eller vi har i hvert fald) ofte en tendens til at fylde den helt op – hvad enten du er på tur i en Suzuki Ignis eller en Toyota Land Cruiser. Three Sixty stolen minder os om, at vi ikke behøver at pakke hverken stort eller meget for at holde komforten i top og så er den så lille, at den bare får lov til at blive liggende i bilen når vi kommer hjem – så vi altid har stole med!

Den skålformede stol gør, at man sidder behageligt og afslappet og den passer derfor både til at spise aftensmad ved Variety bordet eller nyde varm kakao foran bålet. Stolens fod er konstrueret sådan, at den lader dig dreje 360 grader rundt mens du sidder i stolen. Vi synes, at det er en fin detalje, at pakkeposen kan monteres på stolens fod og dermed fungere som opbevaring til eks. din telefon, lakrids eller hvad der nu ellers ville være rart at have ved hånden.

Lukket sammen måler stolen: 15 x 35 cm
Åben måler stolen: H116 x B48 cm
Maximal bæreevne: 150 kg.
Stolens vægt: 1,2 kg.

Vægt 1,5 kg
Størrelse 38 × 18 × 18 cm

Andre har købt

Translate »
Scroll to Top