Dometic Hydration vandhane

Dometic Hydration Vandhane er den ultimative løsning til vand på farten. Den kobles med et enkelt klik på vandtanken fra Dometic og så har du en berøringsfri vandhane til dit overlander køkken.  Det er en af de fedeste løsninger vi har set til vandforsyning.

699,00 kr.

Ikke på lager

Designet til at være den ultimative løsning til vand på farten, giver denne enhed, koblet med vanddunken fra Dometic, dig mulighed for at nyde en nem og pålidelig adgang til rent drikkevand på farten.

Hydration vandhanen kobles på vandtanken fra Dometic med en simpel slange og et enkelt klik og så har du en rigtig vandhane til håndvask, opvask eller at fylde gryden op fra. Det er den bedste luksus og en virkelig fin løsning når man står ude midt i skoven og nemt kan vaske sine hænder fra en berøringsfri vandhane.

Vandhanen lukker selv for vandet for at passe bedst muligt på dit vandforbrug og det indbyggede batteri kan i vandhanen kan køre 150 liter vand igennem inden den skal lades op, så der skulle være nok batteri til de fleste ture.

Vægt 1 kg
Størrelse 30 × 30 × 15 cm

Andre har købt

Translate »
Scroll to Top